STORITVE

Obstajajo različni nivoji storitev, ko govorimo o marketinškem svetovanju. Storitve, ki jih ponujam, so izjemno prilagojene oz. personalizirane za vsako stranko. Toliko, da se moje storitve različnim strankam popolnoma razlikujejo.

S čimer ponavadi začnem, ko me potencialna stranka kontaktira: Z njimi imam najprej spoznavni sestanek (ki ga na zaračunam).  Nato skušam z  njimi ugotoviti, kje so težave in kaj dejansko potrebujejo.

Ko preučim stranko oziroma njihov marketing, oblikujem predlog sodelovanja s predlaganimi marketinškimi storitvami. Po predložitvi plana stranki se nato skupaj  lahko odločimo (skozi vzajemno sodelovanje), katero pot izbrati. Tako tudi jaz ugotovim, katere storitve ponuditi.

Marketinške storitve - Mirijana Cota
Strateški vs taktičen marketing - marketinške storitve

Skozi leta delovanja v marketingu sem pridobila izkušnje na različnih področjih marketinga. Udeleževala sem se ( in se še vedno) različnih delavnic, seminarjev, tečajev različnih tematik znotraj marketinga.  

Tudi zaradi dela v manjši organizaciji, kjer sem bila edina zadolžena in odgovorna za vsa področja znotraj marketinga, sem pridobila ogromno znanja in izkušenj v širšem kontekstu. 

In to je tudi eden izmed razlogov, zakaj sem postala marketinška svetovalka. Delala sem v marketingu v celoti, na vseh področjih in zato lahko zlahko prepoznam, kaj stranka potrebuje, da uspešno deluje na trgu. 

Če se na kratko dotaknem področij znotraj marketinga, v katerih sem delala: Marketinška strategija, branding (CGP, pozicioniranje, brand identiteta in strategija) in marketinški plan. Grafično oblikovanje, analitika, SEO in SEM. Marketing na Družbenih omrežjih, Email marketing, PR, tiskano oglaševanje (tiskovine, plakati, “billboardi”), organizacija dogodkov, cross marketing, in še kaj bi se našlo.

Storitve marketinškega svetovanja razčlenjene na različne kategorije strank.

Odvisno kje kot podjetje se najdete v spodnjem grafu, se lahko nato dogovorimo, katere storitve so primerne za vas.

*Storitve spodaj so okvirno zastavljene in služijo zgolj splošni predstavitvi. 

Če ste podjetje, ki se najde v eni izmed zgornjih kategorij (na primer ste že obstoječe podjetje brez marketinške strategije), ne pomeni, da lahko izbirate le med storitvami, ki so predstavljene v vaši kategoriji.

Izberete lahko vse ali nekatere storitve, ki so naštete v vaši kategoriji.

Lahko se odločite za storitve, ki so zapisane v drugi kategoriji.

Vse storitve so zamenljive in se lahko med seboj kombinirajo. 

Ampak, kot sem že na začetku zapisala, vsaka stranka je edinstvena in vsaka stranka pridobi personalizirane storitve. 

Mirijana cota marketing - storitve

Bi radi začeli pogovor o vaših marketinških trudih in težavah? Stopite v kontakt z menoj, da lahko skupaj pridobimo najboljšo marketinško rešitev za vas.